Webshop

De meest bijzondere BBQ-meubels

NJOJ ontwerpt en vervaardigt bijzondere BBQ-meubels van exclusieve materialen. De dragende constructie bestaat uit een zwart gepoedercoat aluminium frame voorzien van grote geremde zwenkwielen, hiertussen is het meubel geplaatst. Deze constructie is zeer stevig en typerend voor NJOJ BBQ-Design. Achter het valdeurtje van verkoold hout bevindt zich het praktische uitschuifplateau met uitneembare bestekbak. Links en rechts heeft het meubel voldoende aflegruimte. Aan de handige haken kan je het bbq-gereedschap kwijt en de fraaie snijplank maakt het geheel helemaal af. Elk NJOJ bbq-meubel wordt klaar voor gebruik afgeleverd.

Over NJOJ BBQ-Design

NJOJ BBQ-Design is ontstaan vanuit NJOJ Dutch Design, de ontwerpers van bijzondere bartafels. Vanuit onze passie, lekker koken en genieten, hebben wij de NJOJ BBQ-meubels ontwikkeld. Al onze BBQ-meubels zijn gecreƫerd vanuit dezelfde basis met een stoer zwart aluminium frame. Het spannende ontwerp, de mooie materialen en het praktisch gebruiksgemak maakt het meubilair van NJOJ BBQ-Design de eyecatcher op de veranda. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het terras helemaal in te richten met meubilair in dezelfde stijl.

Bekijk onze BBQ-meubels
Dealer worden
van NJOJ?

NJOJ bouwt aan een landelijk dealernetwerk van ca. 50 woonwinkels die de toegevoegde waarde van de NJOJ-bartafel begrijpen. NJOJ moet uniek blijven en elke dealer bedient zijn eigen regio. Interesse om dealer van onze producten te worden? Vul het contactformulier in en wij nemen contact op.

Dealer worden?